Painekattila eli painekeitin sopii käytettäväksi ruoan valmistukseen, kun halutaan, että se valmistuu nopeammin kuin tavallisessa kattilassa. Painekattilassa veden kiehumispiste nousee korkeamman ilmanpaineen vaikutuksesta ja ruoka kypsyy kaksi tai jopa kolme kertaa nopeammin kuin normaalissa kypsennyksessä. Painekattilassa ruuan kypsyminen tapahtuu pääosin höyryttämällä, eli vettä laitetaan kattilaan vähemmän. Näin ollen esimerkiksi kuuden litran painekattila täytetään vain kolmeen litraan saakka nesteellä. Painekattilan käyttö on nopeuden lisäksi ekologisempaa koska energiankulutus pienenee verrattuna tavalliseen kypsennykseen.
Näytetään kaikki 4 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin