Terriinillä tarkoitetaan uunissa vesihauteessa kypsennettyä mureketta, joka on valmistettu tasaiseksi hienonnetusta seoksesta. Raaka-aineina terriineissä käytetään joko pelkästään kalaa, lihaa, kasviksia tai sieniä ja niiden kokonaisia kypsennettyjä paloja, tai sitten terriinin voi valmistaa useammasta soseutetusta raaka-aineesta kerroksittain. Terriinin oikeaoppiseen valmistamiseen tarvitaan uuninkestävä terriinivuoka, jossa murekemassa saadaan kypsymään oikeaan muotoonsa.
Näytetään kaikki 7 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin