Hiiliteräskasarista saa pienellä vaivannäöllä huippukasarin niin kovaan paistamiseen, kuin tarttuvienkin raaka-aineiden valmistamiseen. Hiiliteräskasarit saavat tarttumattoman pintansa rasvapolton kautta. Rasvapoltto ottaa hieman aikaa, mutta meidän ohjeillamme onnistuu varmasti kotikeittiössäkin. Tapoja on käytännössä kaksi eli liedellä/avotulella, tai uunissa. Pintaan poltetun rasvan takia hiiliteräskasaria ei tule pestä astianpesuaineella, eikä se käy happamien raaka-aineiden, kuten esim. tomaattimurskan tai viinin hauduttamiseen, sillä hapot poistavat rasvan pinnasta. Toki jos rasva lähtee pannun pinnasta pois, voi sen hangata puhtaaksi teräsvillalla ja uusia polton. Hiiliteräskasari menee vaihtoon vasta, kun siitä paistaa päivä läpi. Hiiliteräskasarit käyvät kaikille liesille, myös induktiolle.Kasarien mukana tulee ohjeet rasvapolttamiseen ja oikeaoppiseen käyttöön!