Pata on yksi keittiön kulmakivista etenkin hidasta ruuanlaittoa arvostavalle. Padassa kypsennät pataruoat, uunipuurot ja pataleivät hitaasti ja vaivatta. Varsinkin liharuokia valmistaessa on hyvä valita pata, joka toimii sekä liedellä, että uunissa. Näin voit ruskistaa lihat suoraan padassa, lisätä vain nesteen ja siirtää ruuan uuniin hautumaan, kaikki yhdessä astiassa ilman ylimääräistä tiskiä. Padoista kestävin ja klassisin on valmisettu valuraudasta, mutta löydät valikoimastamme myös kevyempiä valualumiinisia patoja. Ronnebyn ja Padernon valurautapadat on valmistettu Euroopassa.
Näytetään kaikki 17 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin