Alligator

Alligatorin hienous piilee sen yksinkertaisuudessa. Saat yhdellä liikkeellä vihanneksesi kuutioiksi tai suikaleiksi! Koska terät eivät kosketa leikkurin ala-osaa, ne eivät myöskää tylsy. Normaalissa kotikäytössä Alligator kestää vuosia ja pysyy terävänä. Tuotteella on kahden vuoden takuu.

Alligatorin käyttö on helppoa

Aseta leikkattava vihannes leikkuualustalle, paina kerran napakasti Alligatorin päältä, jolloin vihannes leikkautuu, näin helppoa se on! Alligatorissa on vain kolme osaa, jotka ovat helpot pestä koneella tai käsin. Koska Alligatorin terät ovat teroitettu vain alapuolelta ja ovat suojassa kuori-rakenteen sisällä, pienenee tapaturmariski todella paljon esimerkiksi veitsen käyttöön verrattuna.

Mistä kaikki sai alkunsa?

Alligatorin keksijä Benny Engdahl ideoi ja kehitti Alligatorin insinööri ystäväänsä Nikola Knezevic kanssa ja näin Alligator leikkuri sai teknisen muodon. Usean prototyypin jälkeen ja lukuisien terästyyppien testaamisen jälkeen tuote oli valmiina markkinoille vuonna 2002. Tuotteelle myönnettiin mallisuoja ja maailman laajuinen patentti lokakuussa, vuonna 2001