Kaasupolttimet

Uudelleentäytettävä tehokas kaasupoltin ruoanlaittoon on kokin hyvä ystävä. Kaasupoltin viimeistelee jälkiruoat, kuten créme brûléen tai tarte tatinin. Sokerin karamellisoinnin lisäksi kaasupolttimella voi ruskistaa marenkia, grillata lihan tai kalan pintaa, kaltata kasviksia jne. Ruoanlaittoon tarkoitettu kaasupoltin toimii tavallisessa sytyttimessäkin käytettävällä butaanikaasulla, jota saa meidän lisäksi esim. rautakaupoista ja useista ruokakaupoista. Kaasupoltin täytetään pitämällä sekä täyttöpullo että kaasupoltin ylösalaisin ja painamalla venttiilit tiiviisti yhteen. Kun kaasua pärskii venttiilin välistä, on kaasupoltin täynnä. Huomaathan, että kaasupoltin myydään ilman kaasua. Sytytinkaasua on saatavissa Helsingin myymälästämme.