Isommat kaksikahvaiset juustoveitset ovat tarkoitettu juustotahkojen ja isompien juustopalojen paloitteluun. Pienemmistä juustoveitsistä löydät soveltuvat veitset pehmeiden, kovien ja puolikovien juustojen tarjoiluun. Oma juustoveitsi eri tyyppisille juustoille takaa vaivattoman leikkaamisen lisäksi sen, etteivät maut sekoitu. Jos kuitenkin haluat vain yhden yleisveitsen, kannattaa valita reiällinen juustoveitsi.
Näytetään kaikki 8 tulostaSorted by popularity

Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin