Riista- ja lihaveitset sopivat erilaisten lihojen ja ruhojen pilkkomiseen, lihojen erotteluun ja nahkomiseen. Boning-veistä käytetään lihojen erotteluun luisesta lihasta, lihaveitsi sekä renssausveitsi on lihojen paloitteluun ja nylkyveitsi on tehty lihan päällä olevan nahan irroittamiseen. Lihakirveistä 18cm malli on yleiskäyttöisin luisen lihan paloitteluun, sitä isommat vaativat on erityistä osaamista ja harjoittelua. Mac:in oma jääveitsi on omiaan jään ja jäisen ruoan sahaamiseen.
Näytetään kaikki 6 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin