Pata – keittiön klassikko hitaaseen ruoanlaittoon
Pata on olennainen väline etenkin niille, jotka arvostavat hauduttamisen helppoutta ja makujen syvyyttä. Padassa valmistat pataruoat, uunipuuron ja pataleivän vaivattomasti yhdessä astiassa. Valitse pata, joka kestää sekä lieden että uunin – näin voit ruskistaa lihat ja hauduttaa ne valmiiksi ilman turhaa tiskiä.
Kestävin ja klassisin valinta on valurautapata, mutta tarjoamme myös kevyempiä valualumiinipatoja. Valikoimastamme löydät laadukkaat Ronnebyn ja Padernon valurautapadat, jotka on valmistettu Euroopassa.
Tutustu valikoimaan ja tilaa pata kätevästi suoraan omasta varastostamme!
Näytetään kaikki 18 tulostaSorted by popularity
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin