Wokkipannun alkuperäinen ja paras valmistusmateriaali on hiiliteräs. Hiiliteräs wokkipannu oikeaoppisesti rasvapoltettuna paistaa kovalla lämmöllä, eikä raaka-aineet tartu luonnonmukaisen non-stick pintansa ansiosta. Rasvapoltettu hiiliteräs wokkipannu soveltuu kovalla lämmöllä nopeaan paistamiseen, mutta hapokkaiden kastikkeiden hauduttelua wokissa on syytä välttää, sillä hapot irrottavat rasvan pannun pinnasta. Mikäli wokkipannussa haluaa hauduttaa myös hapokkaita kastikkeitä suosittelemme valitsemaan teräs wokkipannun tai pinnoitetun wokkipannun. Teräs sopii materiaalina paremmin kovalla lämmöllä nopeaan paistamiseen, mutta on toki herkempi tarttumaan, kuin pinnoitettu. Kaikki valikoimamme wokkipannut soveltuvat kaikille liesityypeille, myös induktioliedelle.
Näytetään kaikki 11 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin