Fileointiveitsi tai fileerausveitsi miten sitä halutaan kutsua on yleensä pitkä veitsi jossa on joustava terä ja niitä käytetään useimmiten kalojen fileointiin, siivuttamiseen sekä kalan nahan irrottamiseen. Pienille kaloille, kuten esim. ahven kannattaa valita fileointiveitsi alle 20 cm pitkällä terällä ja isommille kaloille kuten lohelle pidemmällä. Hyvä yleismitta fileointiveitsien terälle on 20-24 cm.
Näytetään kaikki 14 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinSuosittu tuote
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus