Fileointiveitsi on yleensä pitkä jossa on joustava terä ja niitä käytetään useimmiten kalojen fileointiin, siivuttamiseen sekä kalan nahan irrottamiseen. Pienille kaloille, kuten esim. ahven kannattaa valita fileointiveitsi alle 20cm pitkällä terällä ja isommille kaloille kuten lohelle pidemmällä. Hyvä yleismitta fileointiveitsien terälle on 20-24cm.
Näytetään kaikki 13 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinSuosittu tuote
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin