Isommat kaksikahvaiset juustoveitset ovat tarkoitettu juustotahkojen ja isompien juustopalojen paloitteluun. Pienemmistä juustoveitsistä löydät soveltuvat veitset pehmeiden, kovien ja puolikovien juustojen tarjoiluun. Oma juustoveitsi eri tyyppisille juustoille takaa vaivattoman leikkaamisen lisäksi sen, etteivät maut sekoitu. Jos kuitenkin haluat vain yhden yleisveitsen, kannattaa valita reiällinen juustoveitsi.
Näytetään kaikki 8 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin