Hiiliteräspannusta saa pienellä vaivannäöllä huipun pannun niin kovaan paistamiseen, kuin tarttuvienkin raaka-aineiden valmistamiseen. Hiiliteräspannut saavat tarttumattoman pintansa rasvapolton kautta. Rasvapoltto ottaa hieman aikaa, mutta meidän ohjeillamme onnistuu varmasti kotikeittiössäkin. Tapoja on käytännössä kaksi eli liedellä/avotulella, tai uunissa.
Pintaan poltetun rasvan takia hiiliteräspannua ei tule pestä astianpesuaineella, eikä se käy happamien raaka-aineiden, kuten esim. tomaattimurskan tai viinin, hauduttamiseen, sillä hapot poistavat rasvan pinnasta. Toki jos rasva lähtee pannun pinnasta pois voi sen hangata puhtaaksi teräsvillalla ja uusia polton. Hiiliteräspannu menee vaihtoon vasta, kun siitä paistaa päivä läpi.
Hiiliteräspannut käyvät kaikille liesille, myös induktiolle.
Lue vinkit hiiliteräspannun käyttöön asiantuntijablogistamme!
Näytetään kaikki 10 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue Lisää