Nakiri veitsi soveltuu suorakulmaisen teränsä ansiosta parhaiten vihannesten ja kasvisten leikkaamiseen alaspäin naputtavalla tyylillä, sillä terässä ei ole keinuvuutta. Leveällä tasaisella terällä saa helposti mm. murskattua valkosipulit ja suikaloitua vihannekset ohueksi mikä tekeekin nakirista loistavan veitsen kasvisten kokkaamiseen. On hyvä muistaa, että nakiri veitsi ei sovellu lihakirveeksi vaikka muoto on samankaltainen, sillä terä on liian ohut ja voi murtua.
Näytetään kaikki 10 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin