Teräskasari

Teräksisessä paistokasarissa voi valmistaa todella monenlaista ruokaa. Teräksinen paistokasari ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitettu paistokasari, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen. Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua paistokasaria. Valkuaisaineet tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen on erittäin hankalaa. Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa ja se kestää kaikki välineet. Huomaa, että Padernon teräskattila ja teräskasari myydään ilman kansia. Kansia löydät täältä.

Näytetään kaikki 25 tulosta