Yaxellin uudet veitsisarjat nyt saatavilla!

Yaxell on lanseerannut kaksi kokonaan uutta veitsisarjaa Ketu- ja Taishi, joissa on harkiten yhdistetty kaikki laadukkaiden japanilaisten veitsien parhaat puolet samaan pakettiin. Näiden veitsien muotoilu ja yksityiskohdat todella erottuvat massasta niin ulkonäön, kuin käytettävyyden puolesta!

Molemmat uudet veitsisarjat yhdistelevät parhaita puolia Yaxellin myydyimmistä veitsistä uudella pakkapuukahvalla ja hienoilla yksityiskohdilla. Suurimpana erona näiden kahden sarjan välillä on niiden terän ytimessä käytetty teräs. Taishin ydin on todella kovaa (HRC61) VG-10-terästä ja Ketun huippukovaa (HRC63) SG2-terästä.


Taishien hinta-laatusuhde on voittamaton!

Kovan ydinteräksen (HRC 61) ansiosta Taishit saa teroitettua huipputeräväksi ja ne myös pitävät teränsä pitkään. Terään jätetty koristetaonta on hieno yksityiskohta, mutta myös estää raaka-aineiden tarttumista terään leikatessa. Kaikkien Taishien terä on kolmikerroksinen ja päällimmäiseen kerrokseen on kaiverrettu Yaxellin logo.

Taishien pakkapuinen kahva on keskeltä paksumpi ja täydellisesti pyöristetty mukaillen kämmenen muotoa. Tyylikkäänä yksityiskohtana kahvan perästä löytyy kaiverrettu Yaxellin logo.

Taishi-sarjasta löytyy kaikki tarpeellisimmat veitset: kokkiveitsi, santoku, minisantoku, leipäveitsi, 12cm- ja 10cm vihannesveitsi ja jokainen veitsi myydään tyylikkäässä mustassa paketissa, joka soveltuu hyvin lahjaksi sellaisenaan.


Ketu tarjoaa huippulaatua hifistelijälle

Myös Ketu-sarjan veitsien terät ovat kolmikerroksia koristetaonnalla, mutta eroavat Taisheista niissä käytetyllä superkovalla (HRC63) ydinteräksellä. Tämän sarjan veitsien terään on kaiverrettu Yaxellin logo.

Ketu-sarjan veitsien pakkapuinen kahva on vielä aavistuksen verran pyöristetympi ja sen perää koristaa kohokuvioinen Yaxellin logo. Kiinnostavana yksityiskohtana kahvasta löytyy perineinen japanilainen perhevaakuna.

Tällä hetkellä Ketujen valikoimasta löytyy kokkiveitsi, santoku, nakiri ja vihannesveitsi, eli kaikki tarpeellisimmat. Tämän sarjan veitset myydään kauniissa kokomustassa paketissa, joka on tyylikäs antaa myös lahjaksi.